Baton Vegan Harrer & Grapoila Caise Kernel, 50 g
- Cod produs: 103
- Disponibilitate: 2-3 Days
-
25,00 lei
- Fără TVA: 25,00 lei
Nu sunteți sigur ce face făina de semințe în ciocolată? Ceva special!
Am făcut echipă cu fondatorii fabricii de ciocolată Harrer Chocolat în Sopron și a creat ceva care nu a mai existat până acum! Imaginați-vă un cremos, gurmand, colorat, baton de desert asemănător cu ciocolata albă! Dar, este diferit, pentru că este vegan, fara gluten şi fabricat din ingrediente 100% naturale. În loc de lapte praf, conține făină de semințe (o pudră de semințe delicioasă, cu conținut scăzut de grăsimi), precum și unt de cacao și zahăr, eventual însoțite de puțină sămânță, fructe sau condimente.
Spre deosebire de alte ciocolate albe vegane de pe piață, în batoane nu există lapte praf de ovăz, nucă de cocos sau orez, ci doar făinile noastre naturale, fără gluten. În cazul fiecărei versiuni (mac, semințe de floarea soarelui, sâmburi de caise și semințe de dovleac), făinurile fine de semințe adaugă o culoare și o aromă minunate, distincte la deserturile crocante, dar care se topesc frumos, asemănătoare ciocolatei.
Le numim si noi Bare ECO, așa cum sunt prietenos cu mediul în mai multe moduri. Harrer este o fabrică de fasole la bar, chiar și untul de cacao din surse durabile. Făinurile de semințe sunt rezultatul Grapoila zero producție de deșeuri metoda (toate produsele secundare sunt reciclate). Aceste delicatese de ciocolată nu conțin masă de cacao, sunt într-adevăr ca ciocolata albă ca aspect și textură. Boabele de cacao, care de obicei provin din locuri îndepărtate ale lumii, sunt înlocuite cu semințe domestice, care face noile „ciocolate” Grapoila-Harrer și mai sustenabile.
Barul vegan cu făină de miez de caise contine si putin din fructe, asa ca desertul de culoare pastelata aminteste atat de un biscuit amaretti de migdale cat si de un iaurt de piersici: putin dulce, putin acrisor de fructe, armonie perfecta.