Otet balsamic fermentat organic invechit in butoaie de stejar, care, ca si rodia, este bogat in vitaminele C si K si antioxidanti. Vitamina C susține sistemul imunitar, vitamina K joacă un rol important în coagularea sângelui și menținerea densității osoase. Câteva picături de oțet balsamic pot fi suficiente pentru a ne aroma alimentele și pentru a ne ajuta să prevenim bolile cardiovasculare.
Aroma irezistibilă a oțetului balsamic de rodie se potrivește perfect cu preparatele din carne (păsări), brânzeturile, salatele și chiar completează gustul deserturilor.
Procesul natural de producție garantează un gust plăcut și o calitate, așa că – la fel ca toate oțetele noastre balsamice – acest produs nu conține coloranți și conservanți.
Valori nutritive
- Energie (KJ / Kcal) 481/113
- Glucide (g/100g) 25,1
- – din care zahăr (g/100g) 25,1
- Proteine (g/100g) 0,3
- Aciditate (%) ˂4
- Conținut de alcool (%) ˂0,05