Grapoila folosește producția Zero Waste, adică toate produsele secundare create sunt folosite în alte scopuri, nimic nu se irosește. Unturile de semințe gourmet sunt create după decantarea și filtrarea uleiurilor presate la rece, fără a folosi aditivi, conservanți, agenți de colorare. Datorită procesului blând de presare la rece, acestea păstrează pe deplin ingredientele valoroase ale semințelor de înaltă calitate. Conținutul său de ulei presat la rece este mare și conține, de asemenea, micropărți fine ale semințelor.
Untul de migdale este bogat în acizi grași nesaturați, vitamina E și alte ingrediente antioxidante. Este o sursă bună de fibre și minerale precum potasiu, magneziu, calciu, precum și în colină, care susțin anumite funcții ale sistemului nervos.
Untul de migdale este un aliment gourmet versatil, cu gustul natural al migdalelor crude. Poate fi folosit pentru a face creme, umpluturi, sosuri, aluaturi de patiserie sau pur și simplu pentru a adăuga shake-uri și smoothie-uri.
Valori nutritive
- Energie (KJ / Kcal) 2433/581
- Grăsimi (g/100g) 51
- – dintre care sunt acizi grași saturați (g/100g) 4
- Carbohidrați (g/100g) 20
- – din care zahăr (g/100g) 5
- Proteine (g/100g) 22
- Sare (g/100g) ˂0,1