


O sursă excelentă de calciu și magneziu care întărește sistemul imunitar și ajută la protejarea mușchilor.
Chiar și în doză mică, datorită conținutului său ridicat de fibre, oferă o senzație de plenitudine. Are un conținut scăzut de calorii și carbohidrați.
Are multe întrebuințări. Deoarece absoarbe o cantitate imensă de lichide și grăsimi, poate fi folosit nu numai pentru prăjit, ci și pentru îngroșarea alimentelor. Cu toate acestea, datorită gustului său amar, folosiți-l cu grijă!
Simțiți-vă liber să-l amestecați cu alte tipuri de făină de semințe.
Poti face niste escalope extraordinare inlocuind faina de grau cu faina de susan.
Valori nutritive
- Energie (KJ / Kcal) 1624/388
- Grasimi (g/100g) 12,79
- – dintre care acizi grași saturați (g/100g) 1,95
- Glucide (g/100g) 4,57
- – din care zahăr (g/100g) 4,29
- Proteine (g/100g) 55,62
- Sare (g/100g) 0,30