

Semințele tradiționale de cânepă sunt cunoscute de secole pentru beneficiile lor nutriționale. Făina de semințe de cânepă Grapoila este o versiune măcinată, cu conținut scăzut de grăsimi, a semințelor tradiționale de cânepă uscate natural. (rezultatul presarii la rece)
Făinurile din semințe de cânepă cu conținut ridicat de fibre ajută digestia. Deoarece este extrem de ușor de absorbit pentru organism, poate ajuta la menținerea unui sistem imunitar puternic și sănătos.
Făina de cânepă poate fi folosită în multe feluri. Puteți coace produse de patiserie și pâine folosindu-l (80% făină de grâu, 20% făină de cânepă). Îl poți amesteca în cereale și smoothie-uri și le poți amplifica cu proteine vegane.
Valori nutritive
- Energie (KJ / Kcal) 1318/318
- Grasimi (g/100g) 9,13
- – dintre care acizi grași saturați (g/100g) 2,40
- Glucide (g/100g) 3,80
- – din care zahăr (g/100g) 2,70
- Proteine (g/100g) 32,19
- Sare (g/100g) <0,03