


Datorită conținutului ridicat de vitamina E, făina de migdale ajută la refacerea organismului și la combaterea factorilor de stres oxidativ.
Este bogat în vitamina B-, P și, de asemenea, în minerale. Conținutul său de proteine și fibre este bogat, dar sărac în carbohidrați, ceea ce face ca făina de migdale să fie ideală pentru recuperarea după activități sportive.
Ca și celelalte făinuri din semințe, migdalele și făina ei nu conțin gluten.
Este favorizată de cei care urmează o dietă paleo sau cetogenă (conținutul său de carbohidrați este de aproximativ 10%).
Gustul său plăcut de migdale adaugă aromă la prăjituri, pâini, brioșe și brioșe. Poate fi folosit și ca făină de bază.
Poate absorbi cantități mari de lichid și grăsime, făcându-l un agent de îngroșare excelent. Este perfect si pentru pane.
Îl oferim și sub formă grasă (se măcina toată sămânța, împreună cu conținutul de ulei) și degresată.