


Este o făină de semințe cu conținut ridicat de energie și proteine. Conține minerale importante pentru organism: zinc, fosfor, potasiu, iod și sulf.
Aminoacizii găsiți în miezul de nucă sunt esențiali pentru corpul uman.
Reduce nivelul ridicat de colesterol și crește sensibilitatea la insulină, ceea ce reduce riscul de diabet.
Simțiți-vă liber să îl includeți în dieta dumneavoastră, consumându-l în mod regulat. Poate ajuta la pierderea în greutate și este un înlocuitor excelent pentru multe alte resurse proteice.
Este un ingredient grozav pentru prăjituri/produse de patiserie sau pâine și readuce gustul pâinii din cereale integrale tradiționale, de modă veche. De asemenea, îl puteți folosi în clătite și preparate din pește (în special somon).
Valori nutritive
- Energie (KJ / Kcal) 1314/312
- Grasimi (g/100g) 9,53
- – dintre care acizi grași saturați (g/100g) 1,94
- Glucide (g/100g) 9,24
- – din care zahăr (g/100g) 8,26
- Proteine (g/100g) 47,30
- Sare (g/100g) <0,03
- Vitamina E (mg/100g) 9,94