Sosurile de muștar Grapoila conțin ingrediente 100% naturale, materia primă a acestuia fiind nămolul valoros de ulei de semințe produs în timpul producerii uleiului de semințe de muștar. Este esenta uleiului din boabe de mustar presate la rece, extras practic din boabe de mustar printr-un proces mecanic, fara incalzire, plin de fibre, acizi grasi nesaturati, proteine, vitamine si minerale.
Ingredientele naturale din semințele de muștar cresc pofta de mâncare, producția de sucuri digestive, ajută digestia, scad zahărul din sânge, mențin vasele de sânge, iar medicina naturală atribuie mult mai multe efecte fiziologice pozitive acestui condiment și ierburi renumite în lume și populare.
Din mustarul de baza, care contine nutrienti valorosi, am creat mai multe tipuri de sos de mustar gourmet cu ingrediente naturale precum gutui, macese, nuci, miere sau caise. Fiecare este o lume separată pe care trebuie să o gustați! Sosurile noastre de muștar gourmet pot fi folosite într-o varietate de moduri, spre deosebire de binecunoscutele muștaruri acide/acrișoare, pe lângă cărnurile, cârnații și legumele foarte delicioase, dar amestecate cu sosuri, preparate din carne și garnituri, ne oferă mâncăruri obișnuite un gust nou.
Sosul de muştar cu miere – din punct de vedere al gust – reprezintă gustul mai clasic, dar cine îl gustă lângă cârnaţi sau cârnaţi nu se va mai descurca cu muştarul acrişor de magazin. Gustul său picant oferă cele mai simple preparate și conferă sandvișurilor noastre o nouă aromă. Cu ajutorul ei poți face maioneză grozavă, dar dacă o amestecăm cu puțină smântână și ananas, putem face cu ea un delicios pui cu miere și muștar.
Valori nutritive
- Energie (KJ / Kcal) 1065/254
- Grasimi (g/100g) 26,73
- – din care sunt acizi grași saturați (g/100g) 3,2
- Glucide (g/100g) 21,74
- – din care zahăr (g/100g) 20,18
- Proteine (g/100g) 8,41
- Sare (g/100g) 0,3